Bij Smulpunt geloven we sterk in de kracht van jullie feedback. Jullie mening is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om continu te verbeteren en jullie de best mogelijke ervaring te bieden.

Heb je onlangs genoten van een smakelijke portie patat, een sappige hamburger, verfrissend ijs, of een andere lekkernij bij ons? Of misschien heb je online besteld en wil je jouw ervaring delen?

We nodigen je van harte uit om jouw mening met ons te delen door een review achter te laten. Of het nu gaat om lof voor je favoriete gerecht, suggesties voor verbetering of gewoon een vriendelijke opmerking, elke review wordt gewaardeerd.Hoe je jouw mening kunt delen? 

Bezoek onze Trustpilot, Google business of Tripadvisor pagina en laat je gedachten achter. Jouw feedback is niet alleen van invloed op ons, maar het helpt ook mede klanten bij het maken van een weloverwogen keuze.

We willen onze gemeenschap van smaakliefhebbers bedanken voor hun voortdurende steun en kijken ernaar uit om jullie gedachten te horen. Samen bouwen we aan een nog betere ervaring!

Met gastvrije groet,

Team Smulpunt Peter


Tustpilot is een wereldwijd reviewplatform dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

Deel je ervaring met ons via onderstaande link:

Laat je review achter!

Ook op  kun je een review achter laten!

Laat je review achter!

TripAdvisor is een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen en foto's kunnen toevoegen van steden en bezienswaardigheden.

Laat je review achter!